Welcome to Stella Family Hotel Sindos Thessaloniki   Click to listen highlighted text! Welcome to Stella Family Hotel Sindos Thessaloniki Powered By GSpeech

Uncategorised

Έκτος από το κατάλυμα μας , μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι ο υδροβιότοπος του Καλοχωρίου όπου ένας φωτογράφος και όχι μόνο μπορεί να τον επισκεφθει   καθημερινά. Η απόσταση είναι μόλις 6 χλμ από την Σίνδο , και το προτείνουμε σε άτομα όπου τους αρέσει ένα τέτοιου είδος χόμπι !

Η λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου αποτελεί την βόρεια πύλη του Εθνικού Πάρκου. Πρόκειται για έναν παράκτιο υγρότοπο με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Παρότι βρίσκεται στις παρυφές ενός μεγάλου αστικού κέντρου και δέχεται σημαντικές πιέσεις, είναι μία από τις πιο σημαντικές περιοχές του Εθνικού Πάρκου, καθώς φιλοξενεί μεγάλους αριθμούς πουλιών  και άλλων οργανισμών, όλες τις εποχές του χρόνου.

Συχνά καταφεύγουν στη λιμνοθάλασσα μεγάλοι αριθμοί φοινικοπτέρων, των γνωστών φλαμίνγκο, που βρίσκουν άφθονη τροφή στα αβαθή νερά της.

Η λιμνοθάλασσα προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες, με τα πουλιά να τρέφονται στα νερά της και στο βάθος το αστικό τοπίο και οι γερανοί του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα η λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου καλύπτει μία έκταση 2.260 στρεμμάτων. Ο πυθμένας της λιμνοθάλασσας βρίσκεται 0,5 – 1 μέτρο κάτω από τη θάλασσα. Το φαινόμενο της καθίζησης είναι ορατό και στην εκβολή του Γαλλικού ποταμού, όπου μπορεί κανείς να δει τους τηλεφωνικούς στύλους μέσα στη λιμνοθάλασσα, εκεί που άλλοτε ήταν βοσκότοπος.

 

 

 

 

Photos:

 

 

 

 

 

Το εστιατόριο

Εκεί που η ποιότητα συναντά την γνώση και το μεράκι τότε η γεύση αγγίζει την τελειότητα. Το εστιατόριο «Το Καμάρι» είναι ένα από τα καλύτερα στο νησί. Η φήμη του καλομαγειρεμένου φαγητού είναι διαδεδομένη σε ολόκληρη την Χίο. Το εστιατόριο μας προσφέρει στους πελάτες του 18 χρόνια τώρα άψογη εξυπηρέτηση και γεύσεις μοναδικές.

Αυτό που κάνει την κουζίνα μας να ξεχωρίζει είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε συνδυασμένη με το μεράκι για το καλό μαγείρεμα. Μπορείτε να γευθείτε παραδοσιακό σπιτικό φαγητό κάτι που στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρείτε. Το μενού περιλαμβάνει μεζέδες για να ανοίξει η όρεξη σας και πολλά μαγειρευτά φαγητά για να κλείσει…

Υπέροχοι μεζέδες όπως μπουρεκάκια, τυροκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, χταποδάκι ξιδάτο φτιάχνονται κάθε μέρα από την μαγείρισσα!

Τα σπιτικά ντολμαδάκια είναι ένας μοναδικός μεζές που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Φτιαγμένα ένα προς ένα από τα κληματόφυλλα που βρίσκονται στην κληματαριά έξω στην αυλή και μαγειρεμένα με την μυστική συνταγή της κυρίας Δέσποινας.

Το ντόπιο τυρί μαστέλο είναι κάτι που όλοι οι επισκέπτες της Χίου θέλουν να δοκιμάσουν. Ψημένο με μοναδικό τρόπο για να σας χαρίσει την εκπληκτική νοστιμιά του. Η σπανακόπιτα με το φρέσκο σπανάκι από τον κήπο μας είναι ένα πιάτο που θα σας ξετρελάνει.

Δοκιμάστε επίσης την σπιτική χιώτικη σκορδαλιά μαζί με τον τηγανιτό βακαλάο ή τα τηγανιτά κολοκυθάκια και της μελιτζάνες.

Πιάτα ημέρας φρεσκότατα και καλομαγειρεμένα ικανοποιούν κάθε επιθυμία ενός καλοφαγά. Τέτοια είναι Μουσακάς, Παστίτσιο, Γεμιστές Ντομάτες, Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, Μοσχάρι Κοκκινιστό, Κοτόπουλο με Μανιτάρια, Παπουτσάκια.

Στο μενού επίσης υπάρχουν πολλά ψητά της ώρας όπως μπριζόλες, παϊδάκια, μπιφτέκια, σουβλάκια, κοτόπουλο φιλέτο, λουκάνικο, μπέικον.
Ευχόμαστε λοιπόν σε κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει τον μοναδικό πλούτο της Χίου και το εστιατόριο μας να είναι ένα λιθαράκι στις γλυκές αναμνήσεις του από το νησί.


 

 

 

 

Γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων (GDPR)

Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσετε καμία προσωπική πληροφορία. Για την χρήση των υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση (αποστολέα και παραλήπτη), αριθμό τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της τελευταίας.

Το ξενοδοχείο Stella θέλει να σας ενημερώσει πως τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν χωρίς την έγκριση σας, και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε, αποκαλύψουμε, ανταλλάξουμε ή πουλήσουμε σε τρίτους. Η μοναδική περίπτωση δημοσιοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική η άλλη δημόσια Αρχή, σύμφωνα πάντα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το ξενοδοχείο Stella έχει δικαίωμα αλλαγής των όρων που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα κατόπιν ενημέρωσης της παρούσης σελίδας, σύμφωνα πάντα με το υφιστάμενο ή μελλοντικό νομικό πλαίσιο.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η διαχείριση αυτών, υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τον Νόμο 2774/1999 και τις οδηγίες του ευρωπαϊκού δικαίου 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μόνο για την συγκεκριμένη συναλλαγή την οποία εσείς ζητήσατε. Επίσης, τα στοιχεία της δεν αρχειοθετούνται και φυσικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν από εμάς.

Ανήλικοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας πρέπει οπωσδήποτε να έχουν την συγκατάθεση των γονέων τους, οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την υποβολή των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους.

 

 

Ποιοί είμαστε

Το Ξενοδοχείο "Stella family hotel" ξεκίνησε την λειτουργία του την 23/03/1998 και βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Σολωμού 8 στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, και σε πολύ κοντινή απόσταση από την Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

Η θέση του Ξενοδοχείου "Stella family hotel", παρέχει άριστη δυνατότητα πρόσβασης στα μέσα μαζικής μεταφοράς και άριστη δυνατότητα σύνδεσης με υφιστάμενες υποδομές (ΔΕΗ, ύδρευση και τηλεφωνικές υπηρεσίες). Επιπλέον, υφίσταται ήδη σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.

Αναφορικά με την λειτουργική μορφή της τουριστικής μονάδας, αναφέρεται ότι με βάση το ισχύον σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ (με αριθμό ΜΗ.Τ.Ε. 09.33.Κ.12.3Κ.04924.0.1.) ανήκει στα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα (επιπλωμένα δωμάτια-διαμερίσματα) και στην κατηγορία των τριών (3) κλειδιών, ενώ η συνολική δυναμικότητα του Ξενοδοχείου ανέρχεται σε 11 δωμάτια και 22 κλίνες.

* Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως η επιχείρηση έχει συνεχή λειτουργία (καθ'όλη την διάρκεια του έτους).

Photos:

 

 

Stella Family Hotel
Sindos , Thessaloniki
57400 Greece

Tel. +30 2310796338
Email:

 

          MHTE: 09.33.Κ.12.3Κ.04924.0.1

       Newsletter

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech